umi penat bekerja…

wah! tetiap hari ada jer kerja bos bg…alik umah penat…cian nawrah cayang umi tuh…xdpt men lelama dgn umi..

rutin harian lepas alik keje..amik nawrah dr taska…. bli lauk masak mlm punye…smpai umah..basuh baju nawrah (papa ambil peranan jaga nawrah)…sesambil tu tanak nasik nawrah…kemas dapor..sidai baju..mandi…solat…masak…suap nawrah mkn…minum air…tukar lampin nawrah….kemas beg sekolah nawrah…siapkan bekal nawrah…sementara dia tgh main2…baru lah umi dpt rehat…begitulh tiap2 ari…Fuh! kalo nawrah aktif, dia tdo lewat..kalo petang kurg tdo, dia tdo awal…brlah umi betul2 rehat….

tp tulah kalo penat keje..tgk muka yayang umi ni, terus ilang penat tuh…hihihi…kecuali time nawrah bad mood…itu papa pun xblh bt pe dh…uhuk2….

petang2 time umi jemput nawrah dr taska

skrg yayang umi dh pandai mkn biskot sendri, pastu kalo mkn tu sti ngadap tv…hihihi…tgk! memang asyik kan ! umi pun bersunggguh2 nangkap gambo nyer…

nak tau x nawrah tgk cite peeeeeee……….hehehe

upin dan ipin !!! umi yg ajor nih!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s