Hada Labo

Skrg nie umi dh bertukar ke produk Hada Labo nie…best giler…baru 2 minggu umi pakai, kulit umi dh tak kering n berminyk sgt dh..terutamanya time br bangun tido..huhu.. pepagi umi mandi pastu pakai cleanser + Hada Labo Super Hyaluronic Acid Moisturizing Lotion n then uruskan nawrah utk ke taska (sempat utk lotion itu kering)..hanya perlukan 3 4 titik saja sudah cukup utk lembab kan muka umi.. :p sesuai utk org pemalas mcm umi…hihihi..ok2..utk umi yg sibuk.. :p

kulit umi ni sensitif sgt…umi ada skin history yg sgt kronik dulu..iaitu jerawat!! umi penah terima rawatan pakar di hospital penang n penah juga mengambil steriod n antibiotik…produk mcm2 dh umi guna..makin truk lg dok ada..hu2.. lepas kawin trus pelan2 jrwt umi ilang..skrg! jrwt umi dh tiada n tinggal bekas parut saja.. :p sbb tulah umi pikir n bt research tntg kelembapan kulit n cuba lah Hada Labo nie.. huhu
so skrg maintain jer lh jaga pagi n mlm…jgn tido kalo muka ada makeup..tu jer!
Cuba lah! Best….lembab jer kulit sampai ke petang! wu3…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s