hari2 di KL sebelum raya

cun tak posing kat cni..ewah! Nawrah nie tak tgk depan plak dh!..time nie kami kat Mid Valley nk cr baju raya Nawrah…dpt la jgk 2 pasang bj dress n 1 seluar.. beli kat Metrojaya ada Sale time tue..hehe..brg2 kat Metrojaya tu unik2 lah! rugi tak pi shoppin ctu tau! next time leh la singgah yea..huhu..

kami bukak posa kat Mid Valley la jgk sbb dh lewat pon..tu pon mkn kat bangku jer..Papa tapau KFC..slamber ajer la mkn ctu..sbb xnk pusu2 reramai berbuka dlm KFC..rimas ramai2 nie..paham2 jer la korang yek!

nie lah kasut raya Nawrah! Papa belikan saiz 3..kasut dulu tu dh sempit..makin laju lah lepas nie Nawrah jalan..GO GO GO !

nie sesajer la umi boh gambr nie..gmbr Papa n umi kat bazar ramadhan..kenangan berpuasa 2011..hehehe..punyer la serabut muka umi..ramai sgt org pon..kompem! thn depan umi xbt muka mcm nie dh! hahahahaahahahahaha

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s